Bijblijven met de nieuwste interieurtrends of ernaar streven om uw huis tijdschriftwaardig te maken, kan een kostbare en verspillende oefening zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Door trouw te blijven aan je stijl, tweedehands goederen te kopen en je innerlijke stylist te omarmen, kun je je droomhuis creëren, zonder de bank te verbreken. Hier delen stylisten Jessi en Sara van Black Arrow Co hun toptips voor het decoreren van je huis met een beperkt budget, zonder in te leveren op stijl.

WAT ZIJN JOUW TIPS VOOR HET DECOREREN MET EEN BUDGET?

Verken markten en winkels! Zoveel van onze favoriete huishoudelijke artikelen kwamen uit Salvos of een slaperige kustplaatsmarkt – of langs de kant van de weg! Verf moe oude donkere meubels om het nieuw leven te geven en uw ruimte op te fleuren. Voeg een goedkoop en vrolijk decor toe om het up-to-date te brengen – kussens, plaids, kaarsen, manden en vloerkleden kunnen de wereld van verschil maken. U hoeft niet veel geld uit te geven om impact te maken en uw huis volledig verfrist en gerestyled te laten voelen.

BETAALBARE ITEMS DIE ER DUUR UITZIEN?

Inlegstukken van veren kussens: ze geven elk kussen (nieuw of oud) een luxe uitstraling!
Extra grote kunstwerken: u kunt online betaalbare kunstwerken en prints kopen en vervolgens uw eigen lijst inrichten om de kosten laag te houden terwijl de impact groot is. Rotanmeubilair: een hoofdeinde of fauteuil van rotan kan zo’n indruk maken in een ruimte vanwege de natuurlijke tinten, textuur en ingewikkelde details, maar het kost maar een fractie van de prijs van een gestoffeerd of houten meubelstuk.

 

TRENDS OF TIJDLOOS?

Absoluut een combinatie van beide, maar we moedigen onze klanten altijd aan om te negeren wat ’trending’ is en voor stukken te gaan die ze leuk vinden, ongeacht de trend. Als ze er echt van houden zonder enige externe invloed, zullen ze er waarschijnlijk nog steeds van houden binnen 5 of 10 jaar en dat is het enige dat telt. Het volgen van interieurtrends is een geweldige manier om jezelf bloot te stellen aan nieuwe stijlen en kleuren die je anders misschien niet hebt gezien, maar uiteindelijk is wat je instinctief diep aangetrokken voelt meestal vrij consistent en daarom “tijdloos” volgens u.

GO-TO DÉCOR STUKKEN BIJ HET STYLEN VAN EEN HUIS?

Bedhoofden – vooral in een grote slaapkamer. Het creëert gewoon dat gevoel van luxe dat elke meester verdient.
Een console tafel of bank – voor een ingang of om die ongemakkelijke nietsruimtes in uw huis te vullen. U kunt illustraties of een spiegel en accessoires toevoegen om de ruimte betekenis te geven en te koppelen aan uw decorschema.Muurkunst – of het nu ingelijste kunstwerken, juju-hoeden of open planken zijn om snuisterijen weer te geven, het muurdecor verbindt de hele ruimte met elkaar en maakt het echt uniek.

Tapijten – super belangrijk voor bijna elke ruimte. Of het nu een vloerkleed is voor uw woonkamer, een rond vloerkleed voor de slaapkamer of een loper voor de gang – vloerkleden verbinden een ruimte en creëren zones in uw huis. De toegevoegde textuur en warmte die een tapijt brengt, is net zo belangrijk als de kunst aan je muren. Het is eigenlijk kunst voor je vloer en net als kunst aan de muur, moet de stijl en de schaal perfect zijn om de juiste impact te maken.